Adivina y aprende palabras

Adivina y aprende palabras 1.6

Raad eens en leren woorden - Twee in een. Quiz met het leren van vreemde woorden in beelden.

Raad eens en leren woorden - Twee in een. Quiz met het leren van vreemde woorden in beelden.

Intellectuele , educatieve en entertainment spel voor de ontwikkeling van abstract denken , die u zal helpen om te ontspannen en te consolideren van de kennis in de studie van een vreemde taal . Het is een logische uitbreiding van onze applicatie " Leren en spelen " , wat inhoud nieuwe woorden : zelfstandige naamwoorden en bijvoeglijke naamwoorden .

De applicatie wordt georganiseerd in de vorm van een quiz ( puzzel ) , waarmee u niet alleen te ontcijferen woorden op een soortgelijke functie , maar ook gericht voor het leren van talen , zoals Engels , Frans , Duits , Italiaans , Russisch, Spaans, Pools, Oekrains en Portugees.

Het spel wordt georganiseerd in de vorm van 4 Pics 1 Woord . Regels zijn simpel en duidelijk

Deze logische spel voor de ontwikkeling van het creatieve potentieel is zeer interessant , maar te woord raadsels ontrafelen moet u uw gezond verstand te tonen . Het antwoord schuilt altijd samen met de beelden . De applicatie is handig voor kinderen en volwassenen . Het ontwikkelt perfect aandacht, geheugen , fantasie en verbeelding . Om uw eruditie te testen , kunt u een wedstrijd in het gezelschap van vrienden te organiseren .

Adivina y aprende palabras

Download

Adivina y aprende palabras 1.6

Beoordelingen about Adivina y aprende palabras